Numărul din aprilie 2020 al revistei noastre, Conflict Studies Quarterly, a fost publicat și poate fi citi aici. Așa cum știți deja, revista noastră apare de patru ori pe an, în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie, și este deschisă tuturor cercetătorilor din întreaga lume care au un interes în abordarea tematicii conflictelor.

În numărul prezent avem incluse articole elaborate de autori din Bangladesh, Nigeria, Uganda și România, pe teme diverse care includ: conflict și radicalizare politică, reflectarea în presă a disputelor dintre păstorii nomazi și fermierii din nordul Nigeriei, etnicitate și contrucție statală în Sudanul de Sud și rolul femeilor în gestiunea conflictelor din interiorul comunităților rome.

Reamintim că revista este indexată în bazele de date internaționale EBSCO, DOAJ (Directory of Open Access Journals) și Thomson Reuters Emerging Source Citation Index (ESCI). Următorul număr este programat pentru iulie 2020 și, în curând, vom lansa Call for Papers pentru acest număr. Urmăriți site-ul nostru și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu anunțurile referitoare la CSQ. Stay in touch!

Categories:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cu cât stăm mai mult în casă, alături de alți membri ai familiei sau de colegii de apartament, cu atât devine mai evidentă necesitatea deprinderii abilităților de a gestiona eficient situațiile tensionate, pentru a le împiedica să scape de sub control și să se transforme în conflicte deschise. Iar viitorul se arată complicat, ca să o spunem diplomatic. Așa că e bine să fii pregătit! ...

View on Facebook

A few lines about our latest event, the Round Table "Mediation in Romania: The Ways Forward".
cscubb.ro/2020/05/06/round-table-mediation-in-romania-the-ways-forward/
...

View on Facebook
View on Facebook