În ciuda situației dificile create de evoluția epidemiei de COVID-19, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și, implicit, Centrul pentru Studiul Conflictelor, continuă pregătirile pentru sesiunea de admitere pentru anul academic 2020/2021.

Dincolo de incertitudinile care vin dinspre deciziile guvernanților și ministerului de resort, UBB și FSPAC fac eforturi de a găsi cea mai eficientă și de încredere modalitate online de a gestiona problemele complexe pe care le ridică în fiecare an admiterile la programele noastre – gestionare documentelor și a datelor personale, selecția pe baza opțiunilor și celorlalte criterii solicitate de departamente, departajările și alocările pe liste pentru locurile bugetate și cele cu taxă, soluționarea contestațiilor, comunicarea rezultatelor către candidați, universitate, minister etc.

Soluțiile nu sunt simple, aspectele legate de securitatea platformei de înscriere, de protejarea dreptului la intimitate, dublate de cele privitoare la eficiență, stabilitate și responsivitate, fiind deopotrivă relevante. Echipe la toate nivelurile UBB lucrează pentru perfecționarea platformelor și programelor pe care deja le avem și la identificarea unora noi, de backup. În cazul în care guvernul nu va amâna admiterea din iulie, dorim să fim pregătiți și să vă putem primi în toamnă la programele noastre de studii.

Urmăriți site-urile noastre de informare și stați în siguranță. Vom reuși împreună să trecem și peste aceste dificultăți.

Categories:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Program nou de licență: STUDII DE CONFLICT
Detalii aici: www.fspac.online

#Admitere2020 #fspac
...

View on Facebook

A type of conflict rarely studied in Romania.The Edge of Existence is a documentary film from @blackbeanproductions about the untold story of the human-wildlife conflict (HWC) in Africa. Set in the western corridor of the Serengeti at Grumeti, the film explores the serious threat of this issue to human life, wildlife and wild places in Africa. Proud of this film that features ACCF’s @grumetifund project!

#grumetifund #accf #africanccf #hwc #africa #serengeti

#Repost @blackbeanproductions with @get_repost
・・・
We are very excited to announce that our documentary @edgeofexistencefilm will be screening at four International film festivals over the course of September and October!

In order to adapt to the current global pandemic, these film festivals have made all their films available for viewing online. Therefore, you can enjoy our film from the comfort of your home!

Where to watch:
Ireland Wildlife Film Festival: 10-15 September

Freeland Film Festival (@freelandfilmfest): 11-15 September

Garden Route International Film Festival: 21 September- 11 October!

Wildlife Conservation Film Festival (@wcff_org): 1 October - 8 November

We are very excited to share this film with you all. Visit @edgeofexistencefilm for more information!
...

View on Facebook

Mai avem o admitere la programele noastre de licență și master, acum in septembrie. In atenția celor interesați.1. Poți trimite documentele scanate sau fotografiate (fspac.online/#acte)
2. Nu trebuie să vii la voi la FSPAC pentru a face înscrierea față în față. Totul este online.
3. Toate taxele de înscriere (200 lei) sau de școlarizare (prima rată pentru admișii la taxă) se vor face pe platforma UBB de admitere
4. Platforma este aici: academicinfo.ubbcluj.ro/admitere/
5. Finalizarea înscrierilor se va face doar în intervalul de admitere (fspac.online/#calendar), până atunci poți să faci doar preînscrierea.
6. Asigură-te că preînscrierea o faci sau ai făcut-o selectând doar specializările care au scos locuri la concurs (fspac.online/#locuri). Dacă deja ai făcut preînscrierea și ai selectat specializări care nu au scos locuri, corectează astfel încât să ai doar specializări la care se scot locuri la admitere.

#fspac #fspaclife
...

View on Facebook

Interview with Leonardo d'Urso and Constantin-Adi Gavrila on Keys to Unlock Mediation's Golden Age ...

View on Facebook