În ciuda situației dificile create de evoluția epidemiei de COVID-19, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și, implicit, Centrul pentru Studiul Conflictelor, continuă pregătirile pentru sesiunea de admitere pentru anul academic 2020/2021.

Dincolo de incertitudinile care vin dinspre deciziile guvernanților și ministerului de resort, UBB și FSPAC fac eforturi de a găsi cea mai eficientă și de încredere modalitate online de a gestiona problemele complexe pe care le ridică în fiecare an admiterile la programele noastre – gestionare documentelor și a datelor personale, selecția pe baza opțiunilor și celorlalte criterii solicitate de departamente, departajările și alocările pe liste pentru locurile bugetate și cele cu taxă, soluționarea contestațiilor, comunicarea rezultatelor către candidați, universitate, minister etc.

Soluțiile nu sunt simple, aspectele legate de securitatea platformei de înscriere, de protejarea dreptului la intimitate, dublate de cele privitoare la eficiență, stabilitate și responsivitate, fiind deopotrivă relevante. Echipe la toate nivelurile UBB lucrează pentru perfecționarea platformelor și programelor pe care deja le avem și la identificarea unora noi, de backup. În cazul în care guvernul nu va amâna admiterea din iulie, dorim să fim pregătiți și să vă putem primi în toamnă la programele noastre de studii.

Urmăriți site-urile noastre de informare și stați în siguranță. Vom reuși împreună să trecem și peste aceste dificultăți.

Categories:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The Conflict Studies Center from FSPAC - Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, at Babes Bolyai University (Cluj-Napoca) together with The Department of Political and Administrative Studies, @University of Port Harcourt, Nigeria is organizing The International Conference on Conflict Studies on December, 10, 2020.

This year's theme is Conflict and Climate Change.

We are inviting researchers to submit a 300 word abstract by November, 20, 2020 to present at the conference.

All interested students, researchers, practitioners, professors, are invited to participate in the audience at the online conference on December, 10, 2020.

The selected papers will be published in a special edition of CSC's Journal: Conflict Studied Quarterly. (csq.ro)

cscubb.ro/2020/11/18/international-conference-on-conflict-studies-call-for-papers/

Register here: forms.gle/Hn3oYnsgeeG7cwm39 (QR available on poster)
...

View on Facebook

3 weeks ago

Conflict Studies Center

Suntem live la Panel cu dr. Peti Coman și dr. Mihai Maci, să aflăm cum afectează conflictele pe care le avem cu noi înșine, conflictele cu ceilalți. ...

View on Facebook

Suntem online la Panelul cu tema „Cariere în managementul conflictelor” zoom.us/j/93152134322 în prezența celor 4 distinși invitați:
Felicia CHIFA, președintele Consiliului de Mediere din Republica Moldova, magistru în drept, lector universitar la Universitatea de Stat din Moldova

Filon MORAR, Chief, Department of Political and Peacebuilding Affairs in Ukraine, United Nations

Mihail BRÎNZEA, Președinte al Forumului Regional pentru Drepturile Omului din România; Cercetător și activist în domeniul Justiției Restaurative

Adi GAVRILĂ, mediator internațional cu certificare IMI, senior expert ADR Center Global

Moderator: Adrian POP, de la Centrul pentru Studiul Conflictelor
...

View on Facebook

4 weeks ago

Conflict Studies Center

- Bogdana Corcoz (PR manager la Jidvei și blogger la www.bogdanacorcoz.ro/)
- Anamaria Moga (taxation advisor @Bombardier)
- Dragoș Bogdan Nechita (project manager @ONG)
- Teo Păucean (co-fondator & trainer @Better Speech Coach)
- Verineia Codrean
...

View on Facebook