Conflict Insights 9-12 noiembrie 2020

Conflict Studies Center vă invită între 9-12 noiembrie 2020 la „Conflict Insights”, o serie de 4 întâlniri online, care vor aduce împreună profesori, studenți, profesioniști și pasionați din domeniul conflictelor pentru a pătrunde în lumea posibilităților pe care acest domeniu le oferă.

Agenda evenimentului:

Luni, 9 noiembrie 2020, la ora 18:00 pe Zoom: „12 personaje în căutarea apocalipsei climatice”, workshop participativ facilitat de drd. Georgiana Bigea.

Bazat pe textele lui Andrew Boyd, acest eveniment este inspirat dintr-un experiment social din Marea Britanie documentat la https://12characters.org.uk/ . Scopul evenimentului este de a avea un dialog social cu privire la una din cele mai semnificative provocări pe care le avem ca și umanitate: schimbările climatice.

Înscrierea este obligatorie până luni, 9 nov. 2020, la ora 12 la acest link pentru a se împărți participanții în echipe: https://forms.gle/9H77o6wBTQkuGjYp8

Vă rugăm să vă prezentați cu punctualitate la acest eveniment pentru a putea fi distribuit(ă) într-o echipă!


Marți, 10 noiembrie 2020, la ora 18:00 pe Zoom: Seara Alumni

La acest eveniment protagoniștii vor fi absolvenții programului nostru de masterat de analiza și managementul conflictelor care ne vor prezenta parcursul lor profesional, iar noi vom afla răspunsul la întrebarea „Cum mă pot ajuta studiile de conflict în viitoarea mea carieră profesională?”
Moderatorul va fi dr. Ciprian Sandu, cercetător în cadrul Centrului pentru Studiul Conflictelor din cadrul facultății FSPAC și absolventul unui doctorat în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială (UBB).

Miercuri, 11 noiembrie 2020 de la ora 18:00 pe Zoom: Panel cu tema „Cariere în managementul conflictelor”

Invitatul special va fi dr. Constantin-Adi Gavrilă, mediator internațional cu certificare IMI, senior expert ADR Center Global (https://www.adigavrila.com/en/).


Joi, 12 noiembrie 2020 de la ora 19:00 pe Zoom: Panel cu tema „ Managementul Conflictelor Personale” cu dna psiholog dr. Coman Petruța-Daniela și dr. Mihai Maci.

Dr. Peti Coman (http://peticoman.ro/) este doctor în psihologie, specializat în psihoterapia copilului şi adolescentului abuzat şi a familiei acestora, având o arie de expertiză extrem de vastă în asistență socială, teologie, sociologie, psihologie, formare și consiliere sportivă centrată pe înalta performanță.

Dr. Mihai Maci este absolvent al Facultății de Istorie si Filosofie – Universitatea Babeș Bolyai, Cluj Napoca. Profesează la Universitatea din Oradea, ca lector la Facultatea de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, fiind membru al Departamentului de Relații Internaționale si Studii Europene.


Centrul pentru Studiul Conflictelor este o unitate de cercetare a Universității Babeș Bolyai dedicate studiului conflictelor, axat pe negociere și mediere ca modalitățile cele mai eficiente de rezoluție amiabilă. Centrul organizează două programe de studii universitare: Programul de licență de studii de conflict în limba română și programul de masterat de „Conflict Analysis and Management” cu predare în limba engleză.

Facebook: https://www.facebook.com/cscubb/

Website: www.cscubb.ro

Participarea la toate evenimentele este gratuită și deschisă tuturor în baza înscrierii.

Vă rugăm să intrați la eveniment cu punctualitate, cu camerele deschise acolo unde este posibil, pentru a avea o experiență cât mai plăcută și productivă.

Linkul de Zoom: https://zoom.us/j/93152134322

Noutățile vor fi afișate pe evenimentul Facebook: https://www.facebook.com/events/272788540806077
Formularul de înscriere:  
https://forms.gle/9H77o6wBTQkuGjYp8

Orar Studii de Conflict Licență

Vă prezentăm orarul cursurilor de la programul Studii de conflict (an I și II), de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din

Infografic Studiile de Conflict

– Mă tentează să dau la studii de conflict, dar nu știu cum să le explic celor din jur! – Arată-le acest simplu infografic și