CSQ 31 Aprilie 2020 publicat

Numărul din aprilie 2020 al revistei noastre, Conflict Studies Quarterly, a fost publicat și poate fi citi aici. Așa cum știți deja, revista noastră apare de patru ori pe an, în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie, și este deschisă tuturor cercetătorilor din întreaga lume care au un interes în abordarea tematicii conflictelor.

În numărul prezent avem incluse articole elaborate de autori din Bangladesh, Nigeria, Uganda și România, pe teme diverse care includ: conflict și radicalizare politică, reflectarea în presă a disputelor dintre păstorii nomazi și fermierii din nordul Nigeriei, etnicitate și contrucție statală în Sudanul de Sud și rolul femeilor în gestiunea conflictelor din interiorul comunităților rome.

Reamintim că revista este indexată în bazele de date internaționale EBSCO, DOAJ (Directory of Open Access Journals) și Thomson Reuters Emerging Source Citation Index (ESCI). Următorul număr este programat pentru iulie 2020 și, în curând, vom lansa Call for Papers pentru acest număr. Urmăriți site-ul nostru și pagina de Facebook pentru a fi la curent cu anunțurile referitoare la CSQ. Stay in touch!