Ne pregătim de admiterea 2020 la programele CSC

În ciuda situației dificile create de evoluția epidemiei de COVID-19, Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) și, implicit, Centrul pentru Studiul Conflictelor, continuă pregătirile pentru sesiunea de admitere pentru anul academic 2020/2021.

Dincolo de incertitudinile care vin dinspre deciziile guvernanților și ministerului de resort, UBB și FSPAC fac eforturi de a găsi cea mai eficientă și de încredere modalitate online de a gestiona problemele complexe pe care le ridică în fiecare an admiterile la programele noastre – gestionare documentelor și a datelor personale, selecția pe baza opțiunilor și celorlalte criterii solicitate de departamente, departajările și alocările pe liste pentru locurile bugetate și cele cu taxă, soluționarea contestațiilor, comunicarea rezultatelor către candidați, universitate, minister etc.

Soluțiile nu sunt simple, aspectele legate de securitatea platformei de înscriere, de protejarea dreptului la intimitate, dublate de cele privitoare la eficiență, stabilitate și responsivitate, fiind deopotrivă relevante. Echipe la toate nivelurile UBB lucrează pentru perfecționarea platformelor și programelor pe care deja le avem și la identificarea unora noi, de backup. În cazul în care guvernul nu va amâna admiterea din iulie, dorim să fim pregătiți și să vă putem primi în toamnă la programele noastre de studii.

Urmăriți site-urile noastre de informare și stați în siguranță. Vom reuși împreună să trecem și peste aceste dificultăți.